Hovedside
Bedriften vår


Firma Lars Aarum ble etablert i 1989, og omgjort til aksjeselskap i 1995 med påfølgende endring av firmanavn til Ing. og Murfirma Lars Aarum AS. Vi er for tiden 19 ansatte, hvorav 1 sjåfør , 17 murere og 1 ingeniør. En god miks av kompetanse og erfaring, med spesialiteter på hver sine områder. Vi er godkjent som opplæringsbedrift, og har de siste årene kontinuerlig hatt en og to lærlinger knyttet til bedriften.

Ingeniør og Murfirma Lars Aarum A/S har base i Sarpsborg, med Østfold og Oslo/Akershus som primærområder. Med lang erfaring innen faget, fikser vi det meste - fra små reparasjoner til store, kompliserte prosjekter. Vi har nødvendig utstyr til å dekke de mest kompliserte jobbene, blant annet en truck med lift som når 16 meter til værs. Bedriften kan vise til en sunn og trygg økonomi, også det en trygghet overfor kunden ved at vi vil eksistere også i framtiden.


Stilling ledig

Vi søker etter selvstendige murere/flisleggere med gode samarbeidsevner for å ivareta økende oppdragmengde, hovedsaklig i Østfold. .

Ing. og Murfirma
Lars Aarum AS

Postboks 146
1713 Grålum
Tlf: 69 15 09 25
Fax: 69 15 22 66
E-post: post@larsaarum.no

Tilrettelagt for web av AVENO DIGITAL